Loading color scheme

portofoliu

 1. S.C. ARCADIS EUROMETUDES SA - Lucrari constructii rezidentiale si nerezidentiale; Constructia de poduri si tuneluri
 2. S.C. ROMCONSTRUCTOR SA - Lucrari de constructii a cladirilor rezidentiale si nerezidentiale (constructia tuturor tipurilor de clădiri rezidentiale, constructia tuturor tipurilor de clădiri nerezidentiale,asamblarea si ridicarea de constructii din prefabricate pe santier) ; Lucrari de constructie a drumurilor si autostrazilor(constructia de strazi,drumuri si alte cai de acces pentru vehicule si pietoni,asfaltarea drumurilor) ; Construcţia de poduri şi tuneluri ( aferente lucrărilor de construcţii de drumuri ) ;
 3. S.C. NIVAFIL CONSTRUCT SRL - Lucrari de constructii a cladirilor rezidentiale si nerezidentiale; Fabricarea elementelor din beton, ciment si ipsos
 4. S.C. TEL DRUM SA - Lucrari de pregatire a terenului ; Lucrari de constructii a drumurilor; Constructie de poduri; Constructii hidrotehnice; Constructii de cladiri.
 5. UNIVERSITATEA DIN PETROSANI – invatamant superior de lunga durata si de specialitate tehnica.
 6. S.C. TOP WOOD SALES SRL -  Lucrari de tamplarie si dulgherie; Lucrari de pardosire si placare a peretilor.
 7. S.C. SCUT SA - Lucrari constructii rezidentiale si nerezidentiale; Constructia de poduri si tuneluri.
 8. S.C. CARPATI PROIECT  SRL - Activitati de arhitectura; Activitati de inginerie si consultanta tehnica legate de acestea
 9. S.C. AGRICONSTRUCT SRL - Lucrari de constructii a drumurilor si autostrazilor ; Lucrari de constructii a cailor ferate de suprafata si subterama ;
 10. S.C. PEDRO COMPANY CONSTRUCT EXIM SRL - Extractia pietrisului; Lucrari de demolare si de pregatire a terenului ( inclusiv regularizari de rauri, diguri, baraje pentru agricultura si silvicultura
 11. S.C. VLAPOMAT   SRL - Lucrari de constructii rezidentiale si nerezidentiale ; Lucrari de  constructii a proiectelor utilitare pentru fluide.
 12. S.C. FAIR PLAY SRL - Lucrari a cladirilor rezidentiale si nerezidentiale; Lucrari de constructii a drumurilor si autostrazilor
 13. S.C. FINCODRUM SA - - Lucrari de constructie a drumurilor si autostrazilor; Activitati de inginerie si consultanta tehnica legate de acestea; Constructii hidrotehnice.
 14. S.C. MUV SRL - Extractia pietrisului; Activitati de servicii anexe pentru extractia mineralelor
 15. S.C. LINDOR IDEAL CONSTRUCT SRL - Lucrari de constructii a cladirilor rezidentiale si nerezidentiale (antreprenoriat general, management de construcţii industriale si civile)
 16. S.C. HEALTH NET SRL - Studii clinice; Activitati de asistenta medicala specializata
 17. S.C. ENERGIC SRL - Spalarea si curatarea ( uscata) articolelor textile si a produselor din blana; Activitati generale (nespecializate) de curatenie interioara a cladirilor.
 18. S.C. ROFEP SA - Lucrari de constructii a drumurilor si autostrazilor ( montaj mijloace de siguranta rutiera aplicare semnalizare orizontala)
 19. S.C. MOTIVATION SRL - Intretinerea si repararea autovehiculelor – adaptare auto ; Intermedieri in comertul cu produse diverse (inclusiv distributia echipamentelor de mobilitate) ; Comert cu amanuntul al articolelor medicale si ortopedice in magazine specializate
 20. S.C. M& V TOTAL CLEANING SERVICES SRL- Activităţi generale de curăţenie interioară a clădirilor; Activităţi de curăţenie exterioară a clădirilor ; Alte activităţi de curăţenie (dezinsecţie, dezinfecţie şi deratizare)
 21. S.C. CONSTAR GRUP SRL - Dezvoltare (promovare) imobiliara; constructia de cladiri rezidentiale si nerezidentiale;lucrari de constructie a altor proiecte ingineresti;lucrari de demolare.
 22. S.C. GREEN BUSINESS SRL - Activitati de consultanta pentru afaceri si management;Activitati de arhitectura; Activitati de inginerie si consultanta legate de acestea; Activitati de desing specializat.
 23. S.C. PERFECT CONSULT EUROPE SRL - Activitati de arhitectura; Activitati de inginerie si consultanta tehnica legate de acestea.
 24. S.C. URBANEX SA - Lucrari de constructii a cladirilor rezidentiale si nerezidentiale; Lucrari de constructie a drumurilor; Lucrari de constructie a proiectelor utilitare.
 25. S.C. STAR PROIECT  SRL - Activitati de arhitectura.
 26. S.C. DIAMED CENTER SRL - activitati de asistenta  medicala specializata  .
 27. S.C. TITICONST SRL - lucrari de constructii de cladiri rezidentiale si nerezidentiale; lucrari de finisare.
 28. S.C. GENERAL CONSTRUCTII TEHNIC PLUS SRL  - lucrari de constructii a cladirilor rezidentiale si nerezidentiale;  lucrari de pregatire a terenului;lucrari de constructie a proiectelor utilitare pentru fluide;Lucrari de constructii a drumurilor
 29. S.C. MARAD CONCEPT – marcaje rutiere ; laborator de incercari.
 30. S.C. FIALD IMOBILIARE SRL - Dezvoltarea ( promovarea) imobiliara;Lucrari de constructii rezidentiale si nerezidentiale 
 31. S.C. MIR 59 SERVICE SRL - Activităţi generale (nespecializate) de curăţenie interioară a clădirilor; Activităţi de curăţenie exterioară a clădirilor şi activităţi specializate de curăţenie pentru clădiri (curăţarea ferestrelor); Alte activităţi de curăţenie (dezinsecţie, dezinfecţie şi deratizare).
 32. S.C. GRUP ARCONS SA - fabricarea altor produse di minerale nemetalice ( mixtura asfaltica, emulsie bituminoasa); constructii hidrotehnice.
 33. S.C. NORTEK TRUST AG SRL - Lucrari constructii rezidentiale si nerezidentiale; Lucrari de constructie a drumurilor si a cailor ferate;  Lucrari de constructii a altor poriecte ingineresti.
 34. S.C. BIOMEDICAL GROUP SRL - Comert cu amanuntul al articolelor medicale si ortopedice in magazinele specializate ( inclusiv activitati de service si mentenanta in perioada de garantie si post garantie.
 35. S.C. NIVAFIL CONSTRUCT SRL - Lucrari de constructii a cladirilor rezidentiale si nerezidentiale; Fabricarea elementelor din beton, ciment si ipsos; Fabricarea betonului; Fabricarea mortarului.
 36. LABORATOR DE ANALIZE MEDICALE - Institutul Prof Dr.Matei Bals - alte activitati referitoare la sanatatea umana ;
 37. INSTITUTUL NATIONAL DE GERONTOLOGIE SI GERIATRIE „ANA ASLAN” - alte activitati referitoare la sanatatea umana.
 38. SPITALUL DE OBSTETRICA-GINECOLOGIE PLOIESTI - alte activitati referitoare la sanatatea umana
 39. SPITALUL MUNICIPAL DE URGENTA PASCANI - activitati de asistenta medicala spitaliceasca
 40. CLINICA ONCO CARD SRL - alte activitati referitoare la sanatatea umana ;  activitati de  sistenta spitaliceasca; studii clinice.
 41. S.C. NEFROMED SRL- Centru de Dializa - alte activitati referitoare la sanatatea umana ; activitati de sistenta spitaliceasca.
 42. S.C. HEALTH NET S.R.L - Diabet, cardiologie, Pneumologie,Ostetrica – Ginecologie, Dermatologie , Neurologie, Psihiatrie, Reumatologie
 43. CLINICILE ANIMA - alte activitati referitoare la sanatatea umana.
 44. S.C. AVITUM SRL - cercetare- dezvoltare in alte stiinte naturale si inginerie – Studii clinice
 45. S.C. RTC SRL - alte activitati referitoare la sanatatea umana ; activitati de sistenta spitaliceasca; studii clinice
 46. C.M. SANATATEA - - alte activitati referitoare la sanatatea umana societate civila medicala - policlinica privata
 47. CLINIMEDIC DIAGNOSTICS – laborator de analize medicale - alte activitati referitoare la sanatatea umana
 48. S.C. CITY LAB SRL – laborator analize medicale si cabinete medicina de familie
 49. S.C. DENTAL Help SRL – clinica stomatologica
 50. ENDOCENTER SRL – laborator analize medicale si cabinete medicina familiei